De PVT Trainingen

Hieronder tref je een overzicht van de PVT trainingen die door mij gegeven worden.

PVT Cursus Basis

PVT Cursus Basis

Dit is de cursus voor elk PVT-lid. Tijdens de training behandel ik de rol, taken, rechten en plichten van de personeelsvertegenwoordiging. Ik bespreek niet alleen de theorie, maar ook de praktische kant van het PVT-lid zijn. Dit is één van de belangrijkste PVT trainingen.

PVT Cursus Arbo

PVT Cursus Arbo

Een belangrijke taak van de PVT is het bevorderen van en toezichthouden op de naleving van alle regels die te maken hebben met gezond en veilig werken. Daarom is het heel verstandig een cursus te volgen die je alle ins en outs leert die een PVT-lid nodig heeft voor de uitvoering van die taak.

PVT Cursus Financien

PVT Cursus Financiën

De grondslag van veel beslissingen vind je in de financiële cijfers. Je leert de basis van het analyseren van de financiële gegevens. Zodat je inzicht hebt in het financiële reilen en zeilen van de onderneming. Dit helpt je bij het onderbouwen van je besluiten en het begrijpen van de besluiten van de bestuurder.

PVT Cursus Onderhandelen

PVT Cursus Onderhandelen

Uiteindelijk is bijna elk besluit het resultaat van onderhandelingen. Je zult als PVT-lid dan ook veel moeten onderhandelen met de bestuurder. En vaak zijn bestuurders daar goed in onderlegd. Zij kennen de kneepjes van het onderhandelen. De PVT Cursus Onderhandelen helpt je een goede onderhandelingspartner te zijn en betere resultaten te boeken.