Beoordelingen PVT Cursus

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 van 5 sterren (op basis van 13 reviews)
Uitstekend54%
Heel goed46%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

leerzaam

maart 21, 2024

veel geleerd om de pvt verder te kunnen professionaliseren

Avatar for David
David

Cursus geeft veel inzicht

maart 21, 2024

Mooie cursus om in 1 dag feeling te krijgen met de taken en rechten van een pvt

Avatar for Sarah Hassinini
Sarah Hassinini

Prima training

maart 11, 2024

Fijne en duidelijke training voor het opzetten van een PVT

Avatar for Bart Jaegers
Bart Jaegers

Leerzame dag!

maart 11, 2024

Dag vol nuttige informatie voor het professionaliseren van onze PVT

Avatar for Tom
Tom

Uitstekende cursus

maart 8, 2024

De cursus was zo veel beter dan wij hadden verwacht! Er blijkt veel meer bij een PVT te komen kijken dan we wisten. We gaan terug naar het werk met een hoofd voor nieuwe ideeën en hebben er zin in.

Avatar for Brigit van Loggem
Brigit van Loggem

Top cursus

maart 8, 2024

Veel geleerd.

We hadden deze cursus een jaar eerder moeten doen.

Avatar for Gerhard
Gerhard

Super leerzaam

februari 23, 2024

Het niveau van de training was heel fijn. We wisten niks en ik heb nu het idee dat we een goede basis te pakken hebben. Roald haakte goed aan op de punten die voor ons spelen en de vragen die wij hebben. Dat was erg fijn!

Avatar for Joyce
Joyce

Vakkundige to the point uitleg over PVT en OR-zaken.

februari 21, 2024

In korte tijd werden we zeer vakkundig geïnformeerd over taken en rechten van PVT en OR. Ook voldoende ruimte voor onze vragen.

Avatar for Carla van Ginneken
Carla van Ginneken

Antwoord van PVT Cursus

Dank je voor je beoordeling van de PVT Cursus. Veel plezier in de PVT.

Prima Training

september 12, 2023

Onze verwachtingen zijn aan bod gekomen. Duidelijke en rustige uitleg met veel praktijkvoorbeelden. Goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken.

Avatar for Zorg & Coaching Noord-Nederland
Zorg & Coaching Noord-Nederland

Antwoord van PVT Cursus

Dank je voor je beoordeling.

Super leerzame ervaring!

mei 31, 2023

Heel interessant om de rechten en tools en taken van de pvt te ontdekken.

Avatar for Giullia van International Film Festival Rotterdam
Giullia van International Film Festival Rotterdam

Antwoord van PVT Cursus

Heel erg bedankt voor de beoordeling.

Eye Opener

februari 1, 2023

Zeer interessante dag.

Avatar for Peter Stel
Peter Stel

Antwoord van PVT Cursus

Dank je voor je beoordeling.

Leuke Training

februari 1, 2023

Een leuke dag. Leerzaam en duidelijke uitleg. Er zijn een hoop nieuwe dingen voorbij gekomen. Bedankt.

Avatar for Stichting Attenta
Stichting Attenta

Antwoord van PVT Cursus

Erg bedankt voor je beoordeling. Veel plezier in de PVT.

Concreet verhaal

januari 31, 2023

Eye opener voor ons als PVT op het gebied van arbo en alles wat daarbij komt kijken.

Avatar for Yvar de Boer
Yvar de Boer